Armutlu Köyümüzdeki Yangın Afetine Acil Müdehalede Bulunduk

İlçemiz Armutlu köyünde dün gece saatlerinde çıkan yangına itfaiye ekibimizin erken müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Fakat yoğun rüzgar nedeniyle Alev içinde kalan Hasan ve Dursun Durak’a ait ev ve ahırlar yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Çok şükür can kaybı olmadı. Ailelere ve köylülere geçmiş olsun dileklerimi iletiyor bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum. Suat…

Merkez Cami Önünde Açtığımız Yola İşadamımızın Hayratı Çok Yakıştı

Değerli Büyüğümüz Is Adamımızın Merkez Cami Önünde açtığımız yol ve çevre düzenlemesi için Ağaçlandırma çalışmaları, oturma yerleri ve aydınlatma sistemleri ne ait yaklaşık 100.000,00 TL maliyetli olan projeye göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Suat AYBAR

Kaynak Haber: Alucra Haber

Babapınar Mahallemizin Köy Pınarında Çevre Düzenlemesi Yaptık

Belediye Başkanlığımıza ait Babapınar Mahallesinde 1996 Yılında Yapılan Köy Pınarının önüne beton dökerek Halı Yıkama ve Zahra Yıkama yapılabilmesi için daha temiz ve kullanılabilir alan oluşturduk. Oturak yerleri konulacak alanda önümüzdeki günlerde aydınlatma çalışmaları da yapılacaktır.

Suat AYBAR

Kaynak Haber: Alucra Haber