DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

Belediye Başkanımız Devir Teslimden Sonra Görevine Başladı.

Belediye Başkanımız Sayın Faruk DEMİRAĞ Mazbatasını alarak Başkanlık binasına geldi. Ardından bir Önceki Belediye Başkanımız SN. Suat AYBAR'^ın Mührü devretmesi ile Görevine başladı.

Belediye Başkanımız Sayın Faruk DEMİRAĞ sonrasında söz aldı ve kamuoyuna şu açıklamada bulundu.

Saygıdeğer Hemşerilerim;

31 Mart yerel seçimleri neticesinde halkımızın takdir ve teveccühüyle Alucra Belediye Başkanlığı gibi kutsal bir görevi devralmış olmanın gururunu yaşıyorum.

Alucramıza hizmet etme görevini tekrardan Ak Partimize veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.

Yoğun geçen seçim sürecinde bizlerle birlikte kapı kapı gezen yorulmak nedir bilmeksizin çalışan İlçe Başkanımız Sn. Mahmut GÜNDÜZ ve teşkilat üyelerine, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Yelda ULUÇEÇEN EKŞİOĞLU ve hanım kardeşlerime, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Uğur Can HEMİŞ ve kıymetli genç arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. En önemliside duaları ve oyları ile bizlerden desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunarım.

Bundan sonraki süreçte hazırlamış olduğumuz projelerimizi hayata geçirerek Alucramızın çehresini değiştirecek, Alucramızı istihdam ve yatırım alanlarında Türkiye standartları seviyesine hep birlikte taşıyacağız. Önümüzdeki beş yıllık süreçte bugüne kadar olduğumuz gibi halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz.

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanımız Sn. Nurettin CANİKLİ beyefendinin himayeleriyle Alucramızı Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne hazırlayacağız.

Bu vesile ile Görevi devreden önceki dönem Belediye Başkanımız Sn. Suat AYBAR beyefendiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Selam ve Saygılarımla

Faruk DEMİRAĞ