KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

1. Atama Başvuru Taahhüt ve Bilgi Formu(Ekte yer almaktadır.)
2. KPSS Yerleşme Sonuç Belgesi
3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
4. Yerleşim Yeri Belgesi
5. Adli Sicil Kaydı
6. Aile kayıt örneği (anne, baba ve 18 yaşından büyük tüm kardeşleri gösterir şekilde)
7. Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Yurdun her yerine ve her türlü iklim şartlarında memur olarak işe girebilir ibaresi yer almalıdır)
8. Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi ( Terhis, Tecilli, Bedelli veya Muaf olduğunu belirten belgenin aslı yada Noter Tasdikli Sureti)
9. Özel koşul belirten bir kadro tercih edilmişse adayın özel koşul taşıdığını belirten belge (Örnek: Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni için MEB Onaylı Sertifika vb.)
10. 6 Adet fotoğraf (Son 6 ay içinde önden çekilmiş, Kılık-Kıyafet yönetmeliğine uygun)
11. Varsa Emekli Sandığı, SSK veya Bağ-Kur Sicil Numarası
12. Lisans diplomasının aslı veya noter onaylı fotokopisi ( Lisans alanında yerleşenler için)
13. Hizmet belgesinin aslı.(Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için)
14. Özgeçmiş

NOT:
Yerleştirilen adayları istenilen evrakları tamamlayarak 05.08.2022 Cuma akşamı mesai bitimine(17.00) kadar Belediyemiz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimine Mesudiye Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 272 Alucra Belediye Başkanlığı Alucra/Giresun adresine APS veya Kargo ile göndermeleri gerekmektedir.