Alucra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce bozulan ve deforme olan parke taşlarını tamir ederek, düzgün bir hale getiriliyor.

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Alucra Belediyesi Fen işleri ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Kış aylarında buz nedeniyle bozulan parke yollar tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında, yerinden oynayan parke taşlarının zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süreler içerisinde tamamlanıp tekrar vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Haber: Alucrahaber