Belediye Araç Filomuza Bir Çöp Kamyonu Daha Ekledik

Alucra Belediyesinin girişimleri olumlu yanıtlandı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Alucra Belediyesine çöp kamyonu hibe edildi.

Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar, hemşehrilerimize daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına belediyemizin makine ve araç parkını genişletmeye devam ettiklerini belirterek, “Belediyemize hibe edilen çöp toplama aracımızı teslim aldık. Her şey daha temiz ve daha yeşil bir Alucra için. Ekiplerimizle birlikte daha temiz bir çevre ve yeşile önem veren belediye olmaya devam edeceğiz”.

Belediye Başkanımız Suat Aybar, “Otokar Atlas marka 6+1 metreküp hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracımızı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hibe desteği ile İlçemize kazandırdık.

Aracımızın ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul milletvekili Sayın Arzu Erdem’e, MHP Giresun İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Gazi Konal’a ilçem ve belediyem adına çok teşekkür ediyor, yeni aracımızın Alucramıza hayırlı olmasını diliyorum.”